Køb Bubber og støt brysterne

10 kendte danske mænd lader sig bortauktionere til fordel for kampen mod brystkræft.

Nu har du mulighed for at spise middag med Bubber, Martin Brygmann eller Peter Mygind.

I dag sættes de tre til salg sammen med syv andre kendte danske mænd på en onlineauktion. Så hvis du byder højt nok, kan du spise middag med en af de 10. Pengene fra auktionen går ubeskåret til forskning i brystkræft. Arrangementet hedder ”kendte mænd og kvinder på menuen” og finder sted for tredje gang som et samarbejde mellem kampagnen ”Breast Friends” og onlineauktionen QXL.

I foråret lod 10 kendte kvinder sig bortauktionere, men nu er turen kommet til mændene, som er: 

Martin Brygmann (skuespiller), Peter Mygind (skuespiller), Søren Hauch-Fausbøll (skuespiller), Simon Emil Ammitzbøll (politiker), Joachim Boldsen (håndboldspiller)Kamal Qureshi (politiker), Carsten Bang (komiker), Christian Bitz (ernæringsekspert).

Auktionen skydes i gang onsdag den 15. september kl. 10 og slutter onsdag den 29. september.  Middagen finder sted på Hotel Phoenix i København den 6. oktober.

Her kan du læse nogle af mændenes udtalelser om brystkræft:

Peter Mygind:

“Brystkræft er en sygdom, der endnu ikke kan kureres, og jeg mener derfor, at vi mennesker er tvunget til at støtte forskningen - og det kræver penge. Jeg har selv haft kræft tæt inde på livet, og at Danmark til med er det land i verden, hvor flest kvinder dør af brystkræft, giver mig ekstra lyst til at handle og få danske kvinder til at fokusere mere på deres helbred og komme sygdommen i forkøbet. For det handler ikke kun om helbredelse, men i lige så høj grad om forbyggelse. Jeg lover, at den der skal spise middag med mig vil få en fantastisk sjov aften, selvom vi bidrager til en alvorlig sag.”

Martin Brygmann:
"Brystkræft er en frygtelig sygdom, og den rammer rigtig mange kvinder. Men heldigvis har  forskningen knækket kurven, så selv om der kommer flere tilfælde af brystkræft, er dødeligheden faldende! Og hvis jeg så kan gøre en forskel ved at nappe en bid brød i behageligt selskab med en, der har valgt netop mig, så siger jeg pænt JA TAK!"

Christian Bitz:
“Jeg håber, at jeg med dette event, kan tænde et lille lys for alle de mange familier, der har haft brystkræft tæt på, samt bidrage til at vi fortsat forsker og bliver endnu bedre til at forebygge og behandle brystkræft."

Simon Emil Ammitzsbøll:
"Jeg har valgt at støtte Breast Friends og lade mig bortauktionere, fordi brystkræft er en forfærdelig sygdom, der rammer alt for mange kvinder. Hvis sygdommen får mere opmærksomhed, kan vi indsamle flere penge til forskning og dermed gøre behandlingen bedre - og det vil jeg gerne bidrage til."

Bubber:
“Brystkræft kan ramme når som helst, hvor som helst og hvem som helst. Og selvom man forsøger at leve et sund liv, kan man desværre ikke garderer sig mod sygdommen. Jeg mener derfor, at alle bør gøre alt hvad der står i deres magt for at fremme forskningen og forhåbentlig med tiden komme sygdommen til livs. Jeg glæder mig til at gøre en indsats i hyggeligt selskab med en, der forhåbentlig tænker det samme.”