Klubben betaler dine fartbøder

For 84 kr. om måneden kan man nu forsikre sig mod fartbøder for op til 10.000 kr. om året. Foreningen bag ønsker at gøre op med det, den kalder politiets pengemaskine.

Foto: Bent K Rasmussen Fold sammen
Læs mere

De fleste mennesker vælger at lette foden på speederen, hvis fartbøderne begynder at vælte ind af brevsprækken med samme hast som telefonregningen.

Det gælder dog ikke den nordjyske diskoteksejer Poul Winther, der vil gøre op med det han kalder politiets farttyranni. Han har startet en forening, hvor man kan forsikre sig mod fartbøder.

For 84 kroner om måneden kan du trykke ekstra hårdt på speederen og lade fartklubben.dk tage sig af dine fartbøder, så længe de ikke overskrider 10.000 om året. Op til fire årlige P-bøder er også dækket af forsikringen.

Poul Winther har lavet foreningen for at gøre op med det, han mener er politiets pengemaskine. Hjemmesiden opfordrer dog folk til at køre som de plejer - og ikke køre uforsvarligt.

- Med bøder fra 500 - 7.000 kr. + højhastighedstillæg, kan sådan en uforudset udgift gøre et drastisk indhug i privatøkonomien for de fleste, skriver Poul Winther på hjemmesiden.

Dvs. af forsikringen dækker, hvis man kører 100 km/t igennem et område, hvor man kun må køre 50. Det udløser nemlig en bøde på 7.000 kr. Og så er der endda stadig plads til et par mindre fartovertrædelser plus lidt irriterende P-bøder.