Kendt TV2-korrespondent indlagt med blodforgiftning

Foto: Kim Haugaard. Arkivfoto: TV 2s korrespondent Steffen Jensen er indlagt på Svendborg Sygehus med en slem blodforgiftning, som han har pådraget sig under en tur til Ghana.
Læs mere
Fold sammen

Steffen Jensen, TV 2s velkendte mellemøstkorrespondent, er blevet indlagt med en slem blodforgiftning, som han sandsynligvis har pådraget sig under en reportagetur i Ghana. På sin Facebook-side beklager han, at der har været tavshed fra ham et stykke tid.

»I har sikkert bemærket mit fravær her på FB. Det skyldes i første omgang, at jeg har været på en rejse i Ghana i Vestafrika - i en landsby uden internet. Og i slutningen af den rejse pådrog jeg mig en væmmelig blodforgiftning, som betyder, at jeg siden har været indlagt på hospitalet, hvor jeg - selvom der er internet - indtil videre ikke har haft kræfter til at kommunikere voldsomt med omverdenen,« skriver Steffen Jensen, som har været indlagt på Svendborg Sygehus en lille uges tid.

»Jeg er nu langsomt ved at komme på benene igen, og jeg skal nok igen snart begynde at lægge billeder og tekster op om nogle af de ting, jeg beskæftiger mig med. Måske ikke lige det, jeg bruger tiden på i disse dage... men ellers. Så beklagelser for den lange tavshed. Den slutter snart,« fortsætter Facebook-opdateringen.

Til tv2.dk fortæller han, at blodforgiftningen sandsynligvis stammer fra en vandretur i junglen, hvor han fik nogle rifter, der udviklede sig til en grim infektion i det højre ben. Han blev indlagt straks efter hjemkomsten til Danmark.

»Jeg har været en smule udmattet af den intravenøse antibiotika, jeg har modtaget, men ellers er jeg ved at være frisk igen,« siger han til tv2.dk.

Korrespondenten er i gang med en fotobog om Langeland, hvor han blandt andet portrætterer en lokal kunstner, der rejste til Ghana for at starte et bageri i en landsby.

Da Steffen Jensen forlod Ghana, kunne han stadig gå på benet, men efter den 36 timer lange hjemrejse kunne han ikke længere støtte på det og havde mange smerter. Lægerne vil mandag tage stilling til, om han kan udskrives.