Kender du disse smykker? Politiet beder om hjælp til at identificere dræbt kvinde

Østjyllands Politi beder om hjælp i drabssagen om den kvinde, hvis lig blev fundet i plastiksække på en rasteplads nær Langå lørdag.

Den kvinde, der lørdag blev fundet dræbt på en rasteplads ved Langå, bar disse ørestikkere, da hun blev fundet. Fold sammen
Læs mere

Politiet har endnu ikke haft held til at identificere den kvinde, der lørdag blev fundet dræbt på en rasteplads ved Langå nær Randers.

Derfor har Østjyllands Politi nu offentliggjort billeder af den kvindens smykker og hendes ansigt i håb om, at det kan hjælpe til med at få den dræbte kvinde identificeret, skriver bt.dk.

»Vi havde håbet, at vi kunne få hende identificeret ud fra det signalement, der er sendt ud, men det har desværre ikke været muligt. Derfor har vi offentliggjort billedet og håber, at hun bliver genkendt,« siger vicepolitiinspektør Jesper Bøjgaard Madsen, der leder drabsefterforskningen, til bt.dk.

Liget af kvinden blev lørdag formiddag kort før klokken 11 fundet i sorte plastiksække på en rasteplads tæt ved Langå. Det var en tilfældigt forbipasserende, der fik øje på de sorte plastiksække, som han syntes så mistænkelige ud. Da han åbnede plastiksækkene, der var lukket med kraftig tape, opdagede han liget og slog straks alarm til politiet. I flere timer var området omkring rastepladsen afspærret, mens efterforskere og teknikere sikrede spor i sagen.

»Vi er i gang med den helt store efterforskning,« siger Jesper Bøjgaard Madsen, som oplyser, at politiet også undersøger, om kvinden kan stamme fra udlandet.

Kvinden beskrives ifølge politiets signalement som maksimalt 40 år, almindelig til kraftig af bygning med kruset eller krøllet mørkt hår. I hvert øre havde hun to ørestikker i guld, og i venstre øreflip havde hun et 3-4 millimeter aflangt hul.

Østjyllands Politi hører gerne fra vidner, som kan bidrage til at få den dræbte identificeret. Desuden vil politiet gerne tale med vidner, som kan have observeret noget i området omkring rastepladsen på Væthvej i Langå.