Keld og Hilda sælger villaen i Holte

Efter 24 år som beboere på Højbjerg Vang i Holte er Keld og Hilda på vej væk fra området.

Keld og Hilda overvejer måske at flytte til Sydsverige. Fold sammen
Læs mere
Foto: Erik Refner
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

I weekenden satte Keld og Hilda deres 177 kvadratmeter store parcelhus i Holte til salg for syv millioner kroner, og dermed kunne noget tyde på, at parret er på vej til at flytte permanent til Sydverige, hvor de byggede en villa sidste år for at være nærmere datteren Annette og børnebørnene.

Boligens pris på syv millioner er i den høje ende for vejen, hvor den højeste salgspris inden for de seneste fem år er på 6,3 mio. kr.

Det skriver boligsiden Boliga.

Tæt på natur

Skulle man være interesseret i villaen, lokker salgsannoncen blandt andet med beliggenheden tæt på grønne områder, søer og Søllerød Golfklubs baner, mens der kun er få hundrede meter til skole og institutioner.

Selve boligen bliver betegnet som en eksklusiv etplansvilla opført i Fanø-tegl og med relativt nyt køkken og badeværelse.

Huset indeholder syv værelser, deriblandt soveværelse med walk-in closet, opholdsstue med karnap og brændeovn og spisekøkken med karnap, mens der er god plads i den 60 kvadratmeter store kælder.

Måske hurtigt salg

Selvom prisen på villaen ligger i den høje ende, er mulighederne for at få den solgt ganske god, da Rudersdal Kommune, hvor huset ligger, er højt placeret i Boligas statistikker over, hvor hurtigt man kan forvente at få solgt sin villa.

Følger kendis-parrets hussalg det generelle billede i kommunen, kan de regne med at have fundet en køber inden for fire en halv måned.