Kan Danmark rejse sig oven på Eriksen-chok? Se med direkte, når Lykke Friis analyserer EM

 
Hvor står Danmark efter Eriksens hjerteanfald? Kan de danske spillere overhovedet samle sig om en fodboldkamp, når de i aften går på banen mod Belgien i Parken? Det er et par af de nøglespørgsmål, som Berlingskes EM-kommentator Lykke Friis besvarede, da hun ved middagstid analyserede alt om EM i fodbold, live fra Folkemødet på Bornholm. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Hvor står Danmark efter Eriksens hjerteanfald? Kan de danske spillere overhovedet samle sig om en fodboldkamp, når de i aften går på banen mod Belgien i Parken?

Det er et par af de nøglespørgsmål, som Berlingskes EM-kommentator Lykke Friis vil besvare, når hun ved middagstid analyserer alt om EM i fodbold, live fra Folkemødet på Bornholm.

Lykke Friis er direktør for Tænketanken Europa, tidligere minister m.m., men også fodboldkender og nørd ind til benet. Hun har plottet samtlige EM-kampe ind i sin kalender og følger i disse uger intenst med i slutrunden. Få kan derfor som hende udlægge teksten og vurdere, om Danmark har en meningsfuld chance ved resten af EM nu, hvor Christian Eriksen er indlagt på hospitalet fremfor at stå på banen, og nu, hvor hele holdet stadig bearbejder det chok, de fik, da Eriksen faldt om under kampen mod Finland.

Lyt med, når Lykke Friis interviewes på Folkemødet af Berlingskes indlandsredaktør, Kasper Krogh. Samtalen vil ikke kun kredse om Danmarks rolle i turneringen. Lykke Friis vil også sætte EM og fodbold ind i en større ramme. Vi skal blandt andet tale om fodbolds betydning i forhold til kultur, nationalisme, Brexit og menneskerettigheder. Vi kommer omkring slaget mellem Skotland og England, Viktor Orbáns brug af stadioner til coronapromovering, og hvorfor det har stor symbolsk betydning i Tyskland, at den tyske kansler og landstræner trækker sig synkront fra deres poster.