Kampklædt politi til stede ved kirke på Lolland: Seks anholdte

Politi. Fold sammen
Læs mere
Foto: Nikolai Linares

Fredag middag er politiet talstærkt til stede ved en kirke i Sakskøbing på Lolland, det skriver TV ØST.

TV ØSTs reporter på stedet fortæller, at han har set flere personer blive lagt i håndjern, og at området er blevet spærret af, mens hunde afsøger området.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har netop offentliggjort en pressemeddelelse, hvor det fremgår, at det er en større aktion mod  tre kendte tilholdssteder for kredsens rockere og bander.

Indtil videre er seks blevet anholdt.

»På baggrund af efterforskning og vores operative politiindsats har vi i dag foretaget flere ransagninger, hvor adresserne indgår i den verserende konflikt mellem personer med forbindelse til Mongols og personer med forbindelse til Satudarah. De har i den senere tid stået for flere hændelser og har skabt uro blandt borgerne i Nykøbing Falster og Sakskøbing. Senest førte en episode den 28. marts til, at vi anholdte syv personer, der blev sigtet for blandt andet våbenlovsovertrædelse,« siger politiinspektør Kim Kliver i pressemeddelelsen.

Aktion fokuserer på adresser i Sakskøbing og Nykøbing. I forbindelse med politiets aktion er der indsat et synligt opbud af betjente.

»Vi er stadigvæk i gang med vores operation, og indtil nu har vi fundet dels narkotika, og en enkelt person er sigtet for overtrædelse af våbenloven. Det kan ikke udelukkes, at der vil ske flere anholdelser, i det vi forventer, at politiets aktiviteter vil fortsætte de kommende timer,« siger politiinspektør Kliver.

Klokken 12.55 oplyser TV ØST, at der kun er én politbil tilbage på stedet.