John Knudsen sagsøger avis

Den drabsdømte John Knudsen har politianmeldt jysk mediehus, fordi en journalist har sneget sig til at tage billeder af den båd, hvor drabet fandt sted.

John Knudsen - dømt for drabet på Kirsten Bay Andersen - sagsøger nu JyskeVestkysten for at have taget billeder i den båd, hvor den bestialske forbrydelse fandt sted. Fold sammen
Læs mere
Foto: POLITIFOTO
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Fotos af det indre af den båd, hvor 45-årige John Knudsen dræbte Kirsten Bay Andersen i september sidste år, får nu den livstidsdømte mand til at politianmelde Syddanske Medier.

En journalist fra mediehuset har uden ejerens tilladelse fotograferet bl.a. den seng, hvor John Knudsen voldtog og kvalte sit offer, og det har ifølge DR Syd ført til politianmeldelsen.

På avisen Jydske Vestkysten, hvor journalisten er ansat, tager chefredaktør Peter Orry anmeldelsen roligt.

- Den forholder jeg mig ret afslappet til. Hvis jeg endelig skal føre en sag i denne verden, så har jeg det ret godt med, at det er et monster som John Knudsen, siger han til DR Syd.

John Knudsen blev sidste onsdag idømt fængsel på livstid for mishandlingen og drabet af den 52-årige kvinde, som han mødte tilfældigt på gaden i Haderslev.

Han overvejer nu, om han vil anke dommen.

/ritzau/