John Knudsen får fængsel på livstid

John Knudsen, der sidste år voldtog, mishandlede og dræbte Kirsten Bay Andersen på en båd i Haderslev Fjord, er blevet idømt fængsel på livstid.

John Knudsen og Kirsten Bay Andersen Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Drabet på Kirsten Bay Andersen koster John Knudsen fængsel på livstid. Det har en enig domsmandsret i Retten i Sønderborg netop besluttet.

I retten kom det frem, at han holdt Kirsten Bay Andersen til fange i 30 timer, før han slog hende ihjel. Som en del af ydmygelserne filmede han hende og barberede hende. Foruden drabet blev John Knudsen også dømt for besiddelse af store mængder børneporno og for at have seksuelt misbrugt datteren til en af sine tidligere kærester - en pige, der dengang kun var ni år gammel.

John Knudsen har selv erkendt drabet, som fandt sted i september sidste år. Før han modtog dommen, tog John Knudsen ordet under dagens retsmøde og sagde:

- Til Kirstens efterladte. Jeg vil gerne sige, at jeg ville så gerne kunne fjerne den smerte med det samme. Men det kan jeg desværre ikke.

Læs også: Grædende John Knudsen: Man kan ikke undskylde

John Knudsen fortalte, at han allerede i april havde sendt et brev til Kirstens efterladte.

- Jeg prøver ikke at komme med undskyldninger, for man kan ikke undskylde sådan noget, sagde John Knudsen ifølge Ritzau.

Fakta: Personer der afsoner livstidsdomme i Danmark

De pårørende til Kirsten Bay Andersen får tilkendt en erstatning på 1.243.000 kroner.

John Knudsen udbad sig betænkningstid i forhold til muligheden for at anke dommen.