Jønke sigtet for drabsforsøg

Tre mænd - herunder Hells Angels-rockeren Jønke Nielsen - sigtes for drabsforsøg efter et slagsmål med knive på Nørrebro. En 22-årig mand er i livsfare.

Politi på Nørrebro sent torsdag aften efter knivstikkeriet. Foto: Scanpix/Simon Bohr Fold sammen
Læs mere

En 22-årig mand var natten til fredag i livsfare, efter et knivstikkeri på Nørrebro, hvor også Hells Angels-rockeren Jønke Nielsen blev såret af knivstik, oplyser politiet.

Jønke Nielsen kom torsdag aften sammen med en kammerat gående ad Ægirsgade, da de blev passet op af den 22-årige mand, der er af anden etnisk herkomst end dansk. Den 22-årige stak Hells Angels-rockeren med en kniv, hvorefter han selv blev overfaldet og stukket ned af de to andre.

Efter sammenstødet kørte Jønke og hans kammerat fra stedet i en kassevogn. Kammeraten fik sat Jønke af ved Bispebjerg Hospital, før han selv blev anholdt på Frederiksborgvej i Nordvestkvarteret.

Den 22-årige forsøgte at flygte i en rød Mazda, men kørte ind i et rækværk og sank sammen over rattet. Han var såret af tre knivstik i knæet, i ballen og i lysken, mens Jønke fik to stik i maven og er uden for livsfare.

Alle tre mænd er anholdt og vil fredag blive fremstillet i grundlovsforhør, sigtet for drabsforsøg.

/ritzau/