"Jeg håber, TV2 får flere seere"

DR general Plummer sender sin nytårshilsen til TV2-chef Per Mikael Jensen.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Selv om man er chef for hver sin tv-station, kan man godt være gode venner - ikke mindst, når man holder med det samme fodboldhold. Og det gør de herrer Kenneth Plummer, generaldirektør for DR og Per Mikael Jensen, direktør for TV2.

Men hvad ønsker man egentlig for hinanden, når man - fodbolden undtaget - er konkurrenter? At den anden lukker sin TV-station? At de holder op med at negle flere af de mest populære studieværter?

»På det personlige plan håber jeg - ud over at Per Mikael får styr på sin lejlighed - at hans... ja, eller vores fodboldhold vinder Danmarksmesterskabet«, siger Kenneth Plummer.

»Og så håber jeg, at han holder op med at ryge. Det er ikke sundt for ham«, tilføjer han.

»Men ville det ikke være dejligt, hvis Per Mikael Jensen lukkede sine kanaler, så DR slap for at bekymre sig helt så meget om konkurrencen?«

»Nej. Jeg er ikke bange for konkurrencen. Jeg tror, konkurrencen er sund, at den er med til at højne niveauet og dermed er til gavn for danskerne. Jeg håber, at TV2 News vil klare sig bedre til næste år og få nogle flere seere - for de gør et godt stykke arbejde. Og så kan jeg jo godt li´ Per Mikael«, siger DR generalen.

»Og så håber jeg, at de vil lave nogle flere afsnit af Klovn. Så lover jeg til gengæld, at vi kommer med tre nye dramaserier«, lokker Kenneth Plummer.