Ingen fare for patienter ved brand ved Hvidovre Hospital

Der er opstået brand i facade og tag på en bygning på en byggeplads ved Hvidovre Hospital. Ingen er i fare.

Der er ingen fare for hverken patienter eller ansatte i forbindelse med branden, fortæller vagthavende operationschef Tim Ole Simonsen. (Arkivfoto) Fold sammen
Læs mere
Foto: Mads Claus Rasmussen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Hovedstadens Beredskab er onsdag eftermiddag rykket ud til en brand ved Hvidovre Hospital.

Der er ingen fare for hverken patienter eller ansatte i forbindelse med branden.

Det fortæller vagthavende operationschef Tim Ole Simonsen.

»Der er ild i facaden og taget på en bygning. Det er på en byggeplads, der ligger på Hvidovre Hospital, så det er ikke en bygning med patienter eller personale.«

»Byggepladsen har selv evakueret de håndværkere, der var ved byggepladsen, og vi har påbegyndt slukning,« siger operationschefen kort før klokken 14.30.

Beredskabet fik en anmeldelse om branden klokken 14.01 og er rykket ud med blandt andet seks slukningskøretøjer og en drone.

Det er onsdag eftermiddag uvist, hvordan branden er opstået. Omfanget af ilden er ikke endeligt klarlagt, men det skal dronen blandt andet være med til at kaste lys over.

»Den sender vi i luften for at få et overblik over branden. Den har blandt andet et termisk kamera, så vi kan se, hvor på taget der er varmt. Dronen kan altså fortælle os noget om udbredelsen af den brand, der måtte være under taget,« siger Tim Ole Simonsen.

/ritzau/