Indbrud hos Fremad Amager: Alle står uden fodboldstøvler tre dage før kamp

Fodboldklubben Fremad Amager har været udsat for indbrud to gang på to uger. Denne gang er alle spillernes fodboldstøvler væk. Torsdag skal de spille hjemmekamp mod OB.

På to uger er Fremad Amager blev berøvet for værdigenstande til mellem 100.000 og 200.000 kroner. Træningstasker, fodboldstøvler og tomme vandflasker var blandt de seneste tyvekoster. Foto: Liselotte Sabroe Fold sammen
Læs mere
Foto: Liselotte Sabroe
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Natten til mandag var der tyve på spil hos Fremad Amager. Det er anden gang på to uger, at fodboldklubben har haft indbrud, og denne gang var det alle spillernes træningstasker med indhold, der røg.

Dermed stod holdet mandag uden fodboldstøvler tre dage før torsdagens pokalkamp mod OB. End ikke spillernes tomme flasker havde tyvene efterlade - måske håbede de at høste lidt pant oven i de øvrige tyvekoster.

I et opslag på Facebook udtrykker Fremad Amager klubbens frustration.

»HVA' FANDEN SKER DER !!!!! 2 Indbrud i vores nye lokaler på 2 uger .... pis. Denne gang er alle tasker stjålet - fyldt med alle vores fodboldstøvler, drikkevarer og endda de tomme flasker .... Hva' fanden har de tænkt,« hedder det i opslage.

»At stjæle vores støvler - det er sgu da for lavt.«

(Artiklen fortsætter under opslaget)

Flemming Rosenkrantz, der er klubejer og direktør i Fremad Amager, anslår, at der ved de seneste ugers to indbrud er blevet stjålet udstyr og andet til en værdi af 100.000-200.000 kroner.

Klubben nægter dog at lade sig slå ud af det seneste indbrud og understreger i Facebook-opslaget, at spillerne møder op til kampen på torsdag, om de så skal spille i strømpesokker.

»Der er sgu ikke nogen vandaler, som skal bestemme, om vi kan spille eller ej,« fastslår de og opfordrer folk til at henvende sig til politiet, hvis man har observeret mennesker i nærområdet, som bar på træningstasker, eller hvis man er blevet tilbudt brugte fodboldstøvler.

Og Fremad Amager er da også allerede ved at finde en løsning på problemet, så en kamp på strømpesokker ikke behøver at blive den eneste udvej.

»Vi er sammen med Amager Sport i fuld gang med at finde nogle fodboldstøvler til på torsdag. Der er blevet stjålet 60-70 par, så vi har travlt. I princippet kan spillerne jo blive nødt til at spille i kondisko, men vi skal nok nå det til på torsdag – om vi så skal støvsuge hele landet,« siger Flemming Rosenkrantz til Tipsbladet.