Idéer for en tiger - gratis til dig med abonnement

Hvis du ikke har abonnement, kan du købe singlen her.

Tiger, cover

Når Lennart Lajboschitz sidder på Café Dyrehaven på Søndre Boulevard på Vesterbro i København, ligner han mest af alt den mand på caféen, man betror at se efter sin computer, mens man går på toilettet. Med sit krøllede, halvstrittende hår, sit ubarberede ansigt, sine lærredsbukser og skjorte under sweater, er der ikke meget, der antyder, at manden er milliardær og ejer af kirken på den anden side af vejen.

Efter Lennart Lajboschitz’ anbefaling spiser vi rugbrødsmad med avocado, og han viser billeder af sig selv og sin familie på sin telefon. Der er billeder fra rejser, et, hvor Lennart Lajboschitz har trukket bukserne op over navlen, og billeder fra hjemmet i Hellerup. Han stopper ved et billede af børnene, som gør grin med et foto af Lennart Lajboschitz, som har været bragt i avisen. Lennart Lajboschitz var blevet overtalt af en fotograf til at stikke hovedet ud gennem en bluse, og det syntes hans børn var tilpas komisk til at efterligne. De står på rad og række på billedet - alle med hovedet ud gennem hver deres sweater. Lennart Lajboschitz griner, mens han fortæller om børnenes parodi. Der er tid til spas i familien Lajboschitz, men der er også tid til eftertanke.

»Tid er relativt. I løbet af fem minutter er tilværelsen ovre. I løbet af den tid man lever, har man mulighed for at lave forandring for sig selv og for andre,« siger Lennart Lajboschitz.Det er med det udgangspunkt, han stiftede en af Danmarks største erhvervssucceser i nyere tid. Med stærke værdier, en klar mission og vilje til konstant at udvikle sig. Pointen er skarp, også over en rugbrødsmad på en doven formiddag på Vesterbro:»Innovation er en proces, det er ikke statisk. Du er nødt til hele tiden at forandre dig, for verden forandrer sig,« siger Lennart Lajboschitz og konstaterer tørt:</p><p>»Hvis du ikke forandrer dig med verden, så dør du.«

»Sæt igang!«

Download singlen gratis som abonnent her:

Idéer for en tiger - epubIdéer for en tiger - mobiIdéer for en tiger - pdf

Epub-filen fungerer til iPad og de fleste ebogslæsere. Mobi-filen fungerer til Kindle. PDF kan læses på de fleste computere.