Efter fire år med en bøfkæde på hyggelige Skovshoved Hotel har kokken Stina Øksenhøj Madsen og tjeneren Casper J. Johansen nu overtaget forpagtningen af hotellets restaurant og omdøbt den til Restaurant Skovshoved. Øksenhøj har lagt forsigtigt fra land med et meget klassisk og sikkert køkken, som ikke slår større brød op, end man kan bage.

Uddrag af anmeldelsen:

»Næste ombæring var en gang muslingesuppe, som dog var lidt anderledes end den klassiske moules marinières: I bunden af tallerkenen lå en flot, stor, skiveskåret, rå, letsaltet, norsk kammusling og lidt grønne asparges – menukortet talte også hytteost, men det kunne jeg hverken få øje på eller smage.

Tjeneren hældte ved serveringen den varme, tilsyneladende flødelegerede muslingesuppe ud i tallerkenen, således at kammuslingen blev lunet godt igennem uden at blive alt for tilberedt. Det fungerede godt, suppen var mild og venlig, så kammuslingen fik lov til at træde igennem.«

Læs hele anmeldelsen her.