Hvordan får vi en statsminister, der kan stave?

Lars Løkke diskuterer kvalitet i folkeskolen med sine Facebookfans. Men det kniber lidt med statsministerens kommatering og nutids-r'er.

Mens statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) i dag mødes med folkeskolefolk for at diskutere fremtidens undervisning og kvaliteten i den, er diskussionen tillige i fuld gang på Løkkes Facebookside.

Her stiller han spørgsmålet: "Hvordan får vi en folkeskole i top 5 internationalt?"

Top 5-placeringen skal bl.a. opnås inden for læsning, lader Løkke forstå.

Men ser man nøje efter, mangler Lars Løkke lidt, før han selv kan få ug med kryds og slange. Den er gal med både kommateringen og nutids-endelserne i Løkkes oplæg.

Blandt de tilrejsende folkeskole-folk er der formentlig et par danskkyndige. De kan måske hjælpe ham med at få styr på nedenstående udvalgte fejl i diskussionsoplægget, før han får anmærkninger i kontaktbogen:

"...Grundlæggende skal hvert eneste danske barn nå så langt deres talent rækker!.." (kommafejl)

"...Hvad mener du, der skal til, for at de danske børn, der starter i skole i år i (i placeret forkert+ mangler komma) er top 5 i verden til læsning, matematik og naturfag, når de går ud af folkeskolen om 10 år?.."

"...Du kan skrive dine idéer her (så kan vi også kommenterer på hinandens idéer) eller du kan maile dem til mig på llr@venstre.dk..." (nutids-r + manglende komma)

Se hele Lars Løkke Rasmussens oplæg og følg diskussionen på Facebook.