Hvor mange landsholdskampe har du set? DBU og landsholdet inviterer 50 loyale fans til Baku efter pointsystem

Når EM-kvartfinalen mellem Danmark og Tjekkiet løber af stablen lørdag, er 50 danske fans inviteret med – og det er ikke kun billet til kampen, der følger med.

Med de nuværende coronarestriktioner og isolationskrav, er det ifølge »udfordrende« at tage til Baku for at overvære Danmarks kvartfinale, hvis man efterfølgende vil til England og se en eventuel semifinale. Fold sammen
Læs mere
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Når det danske herrelandshold lørdag skal møde Tjekkiet i EM-kvartfinale i Baku, Aserbajdjan, vil millioner af seere unægteligt været klistret til skærmen for at se den afgørende kamp.

Men for 50 fodboldfans bliver oplevelsen ganske særlig, når det afgøres, om Danmark går videre til semifinalen.

De mest loyale landsholdsfans er nemlig blevet inviteret til at se kampen på Baku Olympic Stadium af selveste DBU og herrelandsholdet.

Fansene får – udover billet til kampen – også lov til at flyve med det officielle DBU-fly, der sørger for, at landsholdsspillernes nærmeste kommer til Baku sammen med DBU-medarbejdere og øvrige, officielle repræsentanter.

Det skriver DBU i en pressemeddelelse, hvor angriber og landsholdsspiller Martin Braithwaite siger:

»Vi sætter utroligt stor pris på fansenes opbakning. Vi forventer ikke, at de tager på udebaneture. Så det betyder meget, og vi kan virkelig mærke stemningen. Tusind tak for opbakningen.«

Hvorvidt man er blandt de »mest loyale« afgøres af, hvor mange loyalitetspoint man har i fanklubben ForDanmark, der før hed Herrelandsholdets Fanklub.

De har optjent pointene ved, »at de har set rigtig mange landskampe på stadion«, fremgår det af pressemeddelelsen.