Hvem ville ikke gerne have en øl-is i sommervarmen?

Ugen ud kan du eksklusivt slubre en øl-is på den københavnske cocktailbar Balderdash. Brugerne på Facebook er yderst begejstrede over øl-isen, som tidligere kun er blevet solgt i Sverige.

Balderdash er en isbar og cocktailbar, der gerne vil bringe det barnlige tilbage i de voksne. Lige nu serverer de en cocktail med øl-is fra Carlsberg. Fold sammen
Læs mere
Foto: Ida Marie Odgaard
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Solen bager, og termometret siger over 25 grader. Et svært valg presser sig på: Skal du have en iskold øl eller en is?

Nu behøver du ikke vælge. Metroxpress kan nemlig berolige dig med, at du hos den københavnske cocktailbar Balderdash i indre by kan få cocktail-shaken »Copenhagen Shake«, hvor der er en såkaldt øl-is i. Øl-isen er lavet på Carlsbergs Jacobsen Baobab-øl, og den serveres kun ugen ud.

Den nyhed er intet mindre end rivende populær på avisens Facebookside, og det er ganske forståeligt, for hvem kunne ikke mæske sig en øl-is på en af de sidste sommerdage?

På Facebook gør de øltrængende brugere heftigt deres øltrængende venner opmærksom på øl-isens eksistens. Den glædelige nyhed er blevet kommenteret over 2200 gange og delt knap 150 gange.

Øl-isen blev oprindeligt skabt af Carlsberg i forbindelse med Sveriges folkemøde, hvor den blev solgt i udvalgte butikker indtil 31. juli. Mens svenskerne kunne mæske sig i Carlsbergs sorbetis, »Sorbeer«, blev danskerne snydt.

Men nu er lykken altså vendt, fordi Carlsberg har givet tilladelse til, at Balderdash må servere øl-is, mens der afholdes Copenhagen Cooking & Food Festival.

»Jeg har ikke lavet isen med henblik på, at folk skulle blive fulde. Min intention med isen er, at folk skal blive lidt tipsy,« siger ejer af Balderdash, Geoffrey Canilao, til metroxpress.

Cocktailbaren Balderdash ligger på Valkendorfsgade i København, og deres »Copenhagen Shake« med en øl-is koster 120 kroner. Øl-isen er blevet solgt siden mandag.