Hvem skød morgenjogger?

Politiet er på bar bund, efter tekniske undersøgelser viser, at det sandsynligvis ikke var en 60-årig mand, der skød morgenjogger i Gentofte.

En 38-årig mand blev 12. november ramt af skud fra en luftbøsse, da han løb en morgentur på Jægersborg Alle ved Bernstorffsparken i Gentofte. Fold sammen
Læs mere
Foto: Bax Lindhardt
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

En 60-årig mand, der blev varetægtsfængslet for drabsforsøg efter en skudepisode i Bernstorffsparken ved København den 12. november, er efter alt at dømme uskyldig, skriver ekstrabladet.dk.

Kriminaltekniske undersøgelser slår fast, at det ikke var den 60-åriges kraftige luftgevær, der blev brugt ved skudepisoden.

En 38-årig familiefar, der løb på cykelstien langs parken ved Bernstorffs Slot, blev ramt af fem hagl fra et kraftigt luftgevær.

Politiet anholdt den 60-årige efter et tip fra en forhandler, der havde solgt ham et trykluftladet gevær.

- Luftgeværet er blevet prøveskudt, og de tekniske undersøgelser viser, at det ikke er brugt ved skudepisoden. Så vi må starte forfra, selvom sigtelsen foreløbig er opretholdt mod den 60-årige, siger vicepolitiinspektør Henning Svendsen, Nordsjællands politi, til ekstrabladet.dk.

Den 60-årige fik alligevel sin varetægtsfængsling forlænget torsdag, men det skyldes, at han også havde en maskinpistol med ammunition på bopælen./ritzau/