Hustrudrab fandt formentligt sted uden våben

Nordsjællands Politi mistænker en 67-årige mand for at have slået sin hustru ihjel med hænderne og uden våben.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den 63-årige kvinde, der søndag aften blev dræbt i et parcelhus i Stenløse i Nordsjælland, blev formentlig ikke slået med et mordvåben.

I stedet hælder politiet nu ifølge bt.dk mest til den teori, at gerningsmanden - der ifølge politiets sigtelse er den dræbte kvindes 67-årige ægtemand - slog hende ihjel uden et egentligt våben - altså med bare næver.

Det oplyser efterforskningsleder i Nordsjællands Politis afdeling for personfarlig kriminalitet, vicepolitiinspektør Henning Svendsen, til bt.dk.

»Vi er stadig i gang med at samle op på de tekniske undersøgelser fra gerningsstedet og afventer også endnu de endelige erklæringer om resultaterne af obduktionen af den dræbte kvinde, men som det ser ud nu, hælder vi mest til at mene, at gerningsmanden ikke slog kvinden ihjel med et egentligt våben, men brugte sine egne hænder,« siger efterforskningslederen.

Ifølge den sigtelse, der mandag formiddag blev læst op ved grundlovsforhøret for den 67-årige ægtemand, blev kvinden dræbt søndag aften »formentlig som følge af stump vold mod hovedet og kroppen«.

Drabet skete i parrets villa i udkanten af Stenløse, og manden blev efterfølgende anholdt på havnen i Hundested, hvor han havde talt om at have slået sin kone ihjel og om at ville hoppe i havnen. Han blev anholdt uden drama, men nægtede sig skyldig i sigtelsen for drab i grundlovsforhøret den følgende formiddag