Hotline til politi giver postbude mod på at gå i Vollsmose

Det er endnu uklart, om chikanerede postbude vender tilbage til Odense-bydel, men posten kommer ud fra onsdag.

Læs mere
Fold sammen

Odense. Onsdag bliver der atter delt breve ud i Odense-bydelen Vollsmose, hvor postbudene ellers har holdt sig væk efter flere to episoder med chikane i sidste uge.

Flere initiativer, der skal skabe større tryghed for postbudene i Vollsmose, er blevet taget godt imod af medarbejderne, lyder det fra postvæsnet.

- Konkret betyder det for vores medarbejdere, at de har fået et akutnummer, de kan ringe på, som går direkte til patruljen i Vollsmose, siger Michael Frölich, chef for distribution i PostNord Danmark.

Ifølge Michael Frölich måtte postbudene også holde pause fra Vollsmose i 2013, men ellers er det helt usædvanlig situation, at utryghed afholder postbudene fra at levere breve og pakker.

- Normalt er vores ansatte glade for at gå i området, siger han.

Det var to hændelser i sidste uge, der fik selskabet til at holde sig væk fra bydelen. Her blev der blandt andet begået indbrud i en postbil, og to postbude blev truet og chikaneret.

Især et tilfælde, hvor et postbud blev grebet fat i og truet i en opgang i bydelen, har sat spor blandt medarbejderne.

Det er endnu usikkert, om de postbude, som var udsat for chikanen, vender tilbage til Vollsmose, eller om de fremover skal dele post ud andre steder i Odense.

/ritzau/