Hotel i København evakueret efter bombemistanke

Mariott Hotel i København er tidligt lørdag morgen blevet evakueret, efter politiet har fundet en efterladt bil foran hotellet med »mistænkelige effekter« bagi. Bomberyddere er på stedet.

Læs mere
Fold sammen

Københavns Politi har tidligt lørdag morgen evakueret Mariott Hotel på Kalvebod Brygge i København, efter der er blevet fundet en efterladt bil foran hotellets foyer. I bilen ligger der ifølge politiet »mistænkelige effekter«, fortæller vagtchef ved Københavns Politi Kristian Aaskov.

»En person indfandt sig på hotellet, og i den forbindelse efterlod han sig et køretøj ude foran hotellets foyer, hvor der er nogle effekter i, som gør, at vi tager det rimelig seriøst. Vi har afspærret hele området og evakueret hotellet. De er lige nu i gang med at finde ud af, om der er noget farligt i køretøjet eller ej,« siger Kristian Aaskov.

Han fortæller, at det blandt andet drejer sig om nogle kufferter, der ligger bag i bilen.

»På grund af den måde han opfører sig på, tør vi ikke at tage nogle chancer. Derfor kører vi programmet fuldt ud med EOD (Forsvarets bomberyddere, red.) og så videre,« siger vagtchefen.

Kristian Aaskov oplyser yderligere, at politiet har pågrebet den pågældende person.