Højgravid prinsesse vender hjem for at føde

Prinsesse Madeleine føder sit og Christopher O'Neills tredje barn i prinsessens hjemland, Sverige. Parret bor til daglig i London.

Prinsesse Madeleine af Sverige giftede sig med den borgerlige britisk-amerikanske forretningsmand Christopher O'Neill i juni 2013. Scanpix/Christine Olsson Fold sammen
Læs mere

Sverige. Det svenske kongehus er ramt af et royalt babyboom, og til foråret kommer den nyeste arving efter planen til verden.

Prinsesse Madeleine og Christopher O'Neill venter deres tredje barn, som skal fødes i prinsessens hjemland, Sverige. Parret bor ellers til daglig i Englands hovedstad, London.

Det oplyser det svenske kongehus' informationschef, Margareta Thorgren, til Svensk Damtidning.

- Fødslen er planlagt til marts, og prinsessen kommer hjem til Stockholm i næste uge med sin familie.

- Prinsessen har det godt, men graviditeten har ikke været helt ukompliceret. Hun har haft rygsmerter, tilføjer Margareta Thorgren til mediet.

Den 35-årige svenske prinsesse giftede sig med den 43-årige borgerlige britisk-amerikanske forretningsmand i juni 2013.

Parret er forældre til toårige prins Nicolas og til prinsesse Leonore, som fylder fire den 20. februar. Prinsen blev født i Sverige og prinsessen i den amerikanske storby New York.

I august annoncerede parret på prinsessens officielle Facebook-side, at familien går fra fire til fem i foråret 2018.

Den svenske kongefamilie er vokset med seks royale rollinger siden 2012, og til marts kommer kong Carl Gustaf og dronning Silvias syvende barnebarn således efter planen til verden i Sverige.

/ritzau/