Hjem-Is vil skrotte biler og chauffører

Hjem-Is vil skrotte den oprindelige tanke med is-bilerne og chaufførerne i dele af Jylland, fordi de simpelthen er for langt fra brugerne. Derfor er chauffører blevet opsagt, og bilerne er frasolgt.

Hjem-Is ændrer det velkendte koncept og har opsagt chauffører og frasolgt bilerne. Fold sammen
Læs mere
Foto: Brian Bergmann
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det bliver en helt ny forretningsmodel, der skal overtage Hjem-Is-konceptet i dele af Jylland fra nu af.

I Nord-, Syd- og Sønderjylland er Hjem-Is-bilerne for langt fra kunderne, og det skal derfor ikke længere være fastansatte chauffører, der kører is ud i områderne, skriver Finans.

Fra nu af skal det være franchise-tagere, der skal tage sig af salget i de førnævnte områder, og disse får tildelt et distrikt og får en isbil stillet til rådighed.

Franchisetagerne skal købe sig ind i konceptet, og så håber Hjem-Is, at det bliver mere lokale og velkendte ansigter, der møder kunderne på vejene i Jylland.

»Ved at bruge francisetagere, der er bosat i det distrikt, de kører i, får vi mere fleksibilitet. Chaufførerne kan nemmere være der for kunderne, fordi de har et mindre geografisk område at koncentrere sig om,« siger Tom Roth, der er medejer og driftsdirektør.

Der vil altså stadig blive kørt is rundt i de jyske områder, men det bliver uden de fastansatte chauffører. En franchisetager køber Hjem-Is-konceptet, og med det følger også isbilen og et lokalt distrikt, som skal varetages.