Historisk lottomillionær er allerede i gang med at bruge penge: »Desværre havde Ferrari lukket om lørdagen«

Vinderen af 310 mio. kr. har aldrig før fået noget forærende i sit liv. Nu håber han på, at lottogevinst kan blive et vendepunkt.

Ferraributikken havde lukket om lørdagen, så lottomillionæren forsatte direkte videre til Mercedes og lagde en bestilling, dagen efter han havde vundet 315 mio. kr. Fold sammen
Læs mere
Foto: benita marcussen

Da en mand i 40erne forrige uge blev ringet op af Danske Spil og fik at vide, at han havde vundet 310 millioner kroner i Eurojackpot, troede manden først, at nogen lavede telefonfis med ham. Han gjorde det klart, at hvis der var tale om en sælger, havde han ikke tid til at snakke.

Repræsentanten fra Danske Spil bad manden om at holde sin bil ind til siden og fik overbevist ham om, at den var god nok. Nu er han allerede i gang med at bruge en del af pengene.

Han fortæller anonymt til TV 2 Lorry, at han næsten med det samme ringede til sin chef og sagde op fra dags dato.

Manden er single og har en søn fra et tidligere forhold. Han bor i Roskildeområdet. Summen på 310 millioner kroner er Danmarkshistoriens næststørste lottogevinst.

Samme dag som opkaldet fra Danske Spil ville han egentlig gerne købe en Ferrari:

»Desværre havde Ferrari lukket om lørdagen, så jeg kørte ud til Mercedes i stedet for og lagde en bestilling. Om søndagen åbnede Ferrari så ekstraordinært for os, men det er jo svært at vælge. Men altså. Tænk lige på, hvor stort det er at kunne tage sin søn med til sådan en oplevelse – og lade ham være med til at vælge. Jeg kan slet ikke være i min krop over det,« lyder det fra vinderen, der ifølge TV 2 Lorry også taler om en Lamborghini og den nye Tesla.

Champagne har ikke været en del af lottofejringen. Manden fortæller, at han ikke drikker alkohol mere, da promiller tidligere har fyldt alt for meget i hans liv:

»Jeg har ikke rigtigt vidst, hvor jeg skulle hen, og jeg har taget rigtig mange dumme beslutninger hen ad vejen,« siger han til TV 2 Lorry og håber på, at lottogevinsten kan blive et vendepunkt.

»Det er klart, at jeg gerne vil mærke, at jeg har vundet og nyde, at jeg aldrig mere skal spekulere over, om jeg kan betale en regning. Så derfor køber jeg nogle ting, som jeg før kun har kunnet drømme om i mine vildeste fantasier. Min familie har altid knoklet for pengene, og jeg har aldrig fået noget forærende,« siger han.

Han har også sat ejendomsmæglere i gang med at spejde efter huse, lavet opsparinger til sin nærmeste familie og vil give penge ud til velgørenhed:

»Jeg er så taknemmelig,« slutter han.