Her svigtede 112 også

Den 9.januar 2009 ringede en taxachauffør i Svendborg til alarmcentralen, da han havde fundet en hjælpeløs 60-årig mand med lårbensbrud, skriver Fyns Amts Avis den 12.januar. Alarmcentralen nægtede at sende en ambulance. Tilsyneladende, fordi de mente, at anmelderen, der er taxachauffør, selv kunne køre tilskadekomne på skadestuen.

Den 1.januar 2009 blev en 14-årig dreng i Sorø alvorligt kvæstet af fyrværkeri. Alarmcentralen vurderer, at der ikke er brug for en ambulance og henviser i stedet til lægevagten. Drengens far kørte drengen på skadestuen, hvorfra han straks belv overført til Rigshospitalet, hvor han øjeblikkeligt kom i respirator. Det skriver Ekstra Bladet den 2.januar.

Den 27.oktober 2008 ser flere vidner en beruset kvinde falde om på gaden i Aalborg. De ringer til alarmcentralen, men her nægter man at sende en ambulance. To timer efter dør kvinden af ildebefindende. Poltiinspektør Stig Lundbo fra Nordjyllands Politi erkender, at politiet begik en fejl ved ikke at reagere på borgernes nødråb. Det skriver Stiften.dk den 29.oktober 2008.

Den 1.marts var en kvinde i Frederiksværk ved at blive kvalt under en livstruende allergisk reaktion, et såkaldt anafylaktisk chck. Det skriver Berlingske Tidende. Først efter 43 minutter og fire opkald senere kom en ambulance. Politiets alarmcentral havde givet sagen anden prioritet, og Falck sendte derfor ikke en ambulance med det samme.

Den 6.februar 2008, beretter Lokalavisen Nord- og Midtdjurs, om en 11-årig dreng der havde brækket benet under et gymnastikarrangement i Grenaa. På trods af drengens tilstand fandt alarmcentralen ikke grund til at sende en ambulance, da der ikke var tale om et åbent benbrud. Drengens mor kørte sønnen på skadestuen, som herefter sendte drengen videre, i ambulance, til Randers Sygehus.

Den 12.december 2007, skriver Stiften.dk, at to forbipasserende havde fundet en mand, der lå og sprællede og slog hovedet ned i asfalten ved Hovmarken i Østjylland. Der blev ringet efter en ambulance, men de nægter at komme. – Vi fik at vide, at vi skulle finde ud af noget mere, siger den ene af de forbipasserende. De blev ved manden i de efterfølgende to timer, og først derefter kom en politibil. Politimændene sendte straks bud efter en ambulance. Manden havde fået et epileptisk anfald.

Den 6.juli 2006 føder en kvinde sit barn i en Fiat Punto på Bornholm, da alarmcentralen i første omgang ikke ville sende en ambulance. Det skriver beredskabsinfo.dk. Alarmcentralen ville ikke sende en ambulance, da bilens chauffør ikke kun oplyse den præcise adresse, hvor hendes medpassager var ved at føde. Chaufføren løber derefter op til den nærmeste gård for at finde et konkret husnummer. Herefter kommer ambulancen.

En kvindelig håndboldspiller i Aars i Nordjylland tackles hårdt og falder ned på sin højre arm. Samtidig lander modspilleren ovenpå hende. Det resulterer i, at den højre arm rives helt af led, skriver Signifikant.dk. Alarmcentralen vil kun sende bud efter en taxa. Først efter en læge fra sportshallen havde kontaktet alarmcentralen sender de en ambulance. Falckredderne lægger vægt på, at hvis træneren og medspillerne havde forsøgt at flytte pigen havde det forværret skaden.