Her er ekspertens råd til at hjælpe din teenager, når livet gør ondt

Det kan være svært som forældre at finde den gyldne grænse mellem at sparke døren ind til teenageværelset og samtidig give sine børn plads. Anna Bjerre har gode råd til, hvordan forældre bedst muligt hjælper deres unge, når livet gør ondt.

 
Mange unge har det svært. Anna Bjerre kommer her med nogle råd til, hvordan du bedste hjælper din teenager. Produktion: Siri Philippa Hollmén Olesen Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

I GirlTalks rådgivning skriver en ung pige ind. Hun er ked af det. Hun har svært ved at sætte ord på hvad – det er det hele. Hun savner, at hendes forældre sparker døren ind til teenageværelset. Men hvordan skal man som forældre respektere en lukket dør, samtidig med at man skal få sine børn i tale?

De seneste mange år har der været fokus på, hvordan nogle unge kvinder og piger får det værre med sig selv. Berlingske har hen over weekenden set nærmere på, hvorfor netop unge kvinder og piger møder flere udfordringer og er mere eksponeret for mistrivsel.

Og nu har Anna Bjerre gode råd til forældrene.

Hun er stifter og direktør af organisationen GirlTalk. Hun er psykolog og selv mor til seks. I forbindelse med sit arbejde bliver hun kontaktet af forældre, der har brug for råd til, hvordan de skal hjælpe deres unge.

Hendes råd kan du se i videoen her.

Her kan du læse et unikt indblik i GirlTalks rådgivning en sen aften, hvor unge kvinder og piger skriver ind om alt fra menstruation til selvskade.