Hemmelig magtloge holder møde i Danmark

Statsminister Helle Thorning-Schmidt er blandt de danskere, som tidligere har deltaget i Bilderberg-møderne. Fold sammen
Læs mere
Foto: LIONEL BONAVENTURE
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Til maj holder det hemmelige og eksklusive netværk af magthavere fra hele verden, Bilderberg-gruppen, møde i Danmark, skriver bt.dk.

Det fremgår af organisationens hjemmeside, hvor der slet og ret står: »Det 62. Bilderberg-møde vil finde sted i Danmark i slutningen af maj 2014«.

Det fremgår ikke, i hvilken by eller på hvilket hotel mødet vil foregå, men netværket er kendt for at vælge luksuriøse omgivelser i nærheden af en storby.

Bilderberg-gruppen består af de absolutte mest magtfulde mænd og kvinder fra hele verden. Èn gang om året mødes de langt væk fra offentlighedens og pressens søgelys for at drøfte verdenssituationen. Indholdet af møderne er fortrolige, og tanken er, at de indflydelsesrige mænd og kvinder så bedre vil tale frit og åbent.

Forhenværende Nationalbankdirektør Bodil Nyboe Andersen, EU-kommissær Ritt Bjerregaard, tidligere udenrigsminister Uffe Ellemann og tidligere DONG-direktør Anders Eldrup har tidligere deltaget i møderne fra dansk side.