Hellerup-elever lavede "klunkequiz" før sexvideo

Videoen med sexoptagelser af en elev på Hellerup Gymnasium er ikke det eneste sjofle indslag, der er blevet vist på gymnasiet. Der har også været gang i en quiz om kønsdele.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Flere elever og lærere fra Gl. Hellerup gymnasium troede knapt deres egne øjne, da der forrige tirsdag under en morgensamling dukkede en video af en mandlig 3-g’er på på storskærm, der var i gang med at dyrke sex med en jævnaldrende kvinde.

Men faktisk så kunne både elever og lærere på det normalt så velrenommerede velhavergymnasium have været forberedt på det værste. For kort inden sex-videoen blev vist, var underholdningen ved morgensamlingen allerede i den sjofle genre.

Samlingen fungerede også som en slags afslutning for afgangsklasserne, der derfor hver især stod for et underholdende indslag. Og det benyttede en af klasserne til at underholde de andre elever med en såkaldt »klunke-quiz«.

Fire billeder af fire par testikler blev vist på storskærm sammen med fire billeder af mandlige elever fra gymnasiet, fortæller flere elever til BT.dk.  Meningen var, at lærerne skulle matche testiklerne med deres ejermænd, men quizzen blev aldrig gennemført, for lærerne ville ikke være med.

- Lærerne sagde, at det er for plat, siger Mads Gerner Pedersen, der er tidligere elevrådsformand på gymnasiet og går i 3.g.

Efter at forrige uges sexskandale er blevet kendt i medierne, har flere elever givet udtryk for, at der har været flere alt for sexfikserede og grænseoverskridende episoder på det gamle gymnasium, der blev grundlagt tilbage i 1894.

En elev, der ikke ønsker sit navn offentliggjort oplyser blandt andet, at der ved en skolefest blev opfordret til, at eleverne klædte sig ud som ludere og alfonser under sloganet »Pimps’n’Hoes«. Og skolen har angiveligt også en slagsang, hvor eleverne blandt andet synger om at ’kneppe’ hinandens mødre, og hvor ordene ’fisse’ og ’diller’ går igen i et stort omfang.

Mads Gerner Pedersen fortæller, at grænserne for, hvad man kan tillade sig på gymnasiet har rykket sig de seneste år.

- Grænsen er blevet blevet presset og presset, og så er det i år, at grænsen for, hvad man kan tillade sig er blevet brudt (med sexvideoen på morgensamlingen, siger han, og tilføjer, at han er enig med skolens rektor i, at episoden ikke bør politianmeldes.

- Det ville være synd at politianmelde - det  er gjort i kådhed, siger han. Han mener, at en mere passende straf kunne være, at de skyldige elever blev udelukket fra studenterfesterne. Ifølge Mads Gerner Pedersen, så vidste den mandlige elev, der figurere på sexvideoen, godt, at den ville blive vist på morgensamlingen. Han skulle efter sigende selv havde set den sammen med sin klasse 3.T, inden den blev vist.

Pigen, der er med på videoen, går ifølge netmediet strandvejen.nu på Ordrup Gymnasium og er yngre end sin sexpartner.

Gymnasiets nuværende elevrådsformand Holger Daugaard tager afstand fra både sexvideoen og ’klunke’-quizzen.

- Det er ærgerligt, at vores skole kædes sammen med den slags. VI har jo en masse andre værdier, som vi normalt er kendt for, siger han til bt.dk.