Har du tippet en 13er om valget endnu? Her er læsernes favorit i opgøret mellem Ellemann og Pape

I august søsatte Berlingske en storstilet Tip en 13er-konkurrence om det kommende folketingsvalg. Mere end 13.000 læsere har gættet løs, og du kan stadig nå at være med. Men foreløbig peger svarene på en favorit blandt de to borgerlige statsministerkandidater – og et ærgerligt valgresultat for statsminister Mette Frederiksen. Du får alle svarene her.

Venstres partiformand, Jakob Ellemann-Jensen, og De Konservatives partileder, Søren Pape Poulsen, kunne begge rigtig godt tænke sig statsministerposten efter næste valg. Spørger man Berlingskes læsere, har den ene bedre kort på hånden end den anden. Fold sammen
Læs mere
Foto: Søren Bidstrup
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Vi ved det allesammen.

Folketingsvalget er lige om hjørnet. Alligevel føles det for tiden lidt som at være et barn i Povl Kjøllers gamle sang om juleaften.

Der er længe, længe til.

Hvad skal man så bruge ventetiden på?

Mere end 13.000 Berlingske-læsere har valgt at deltage i avisens store Tip en 13er-konkurrence om valget. Og du kan stadig nå at være med i kampen om en række spændende præmier.

Allerede nu har vi dog smugkigget i tombolaen for at se, hvad de fleste læsere tror, at valget ender med.

Og der er umiddelbart tale om noget sjovere læsning for De Konservative og deres statsministerkandidat, Søren Pape Poulsen, end for Venstre anført af statsministerkandidaten Jakob Ellemann-Jensen.

Flertallet af læserne tror nemlig, at De Konservative får flere mandater end Venstre.

Der er også flere, der tror på Pape frem for Ellemann som den af de to borgerlige statsministerspirer, der får serveretten i en eventuel dronningerunde.

Tiden vil vise, om læserne får ret.

Nedenfor kan du selv tippe med og deltage i konkurrencen. Og scroller du endnu længere ned, kan du se alle læsernes forudsigelser – blandt andet om tilbagegang for Socialdemokratiet.

Tip en 13er

Læsernes spådomme