Han tog en pause fra valgkampen: Martin Lidegaard er blevet gift

Udenrigsminister Martin Lidegaard, Det Radikale Venstre, blev lørdag gift med sin kæreste gennem godt halvandet år, Astrid Rathe.(Foto: Facebook) Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Udenrigsminister Martin Lidegaard (R) tog lørdag en kort pause midt i den hektiske valgkamp og blev gift med sin kæreste gennem godt halvandet år, Astrid Rathe.

Udenrigsministeren offentliggør selv den glædelige nyhed på sin Facebook-side.

»Tusind tak til alle jer, der var med til at give os et eventyrligt bryllup på den smukkeste skærsommerdag, fyldt med glæde og kærlighed,« skriver Lidegaard i opslaget, hvor han ses sammen med sin nye hustru foran kirken.

Tusind tak til alle jer, der var med til at give os et eventyrligt bryllup på den smukkeste skærsommerdag, fyldt med glæde og kærlighed.

Posted by Martin Lidegaard on 7. juni 2015

Lykønskningerne strømmer ind både fra ind- og udland. Blandt andre har Lykke Friis, Søren Pind og selveste Tysklands udenrigsminister, Frank-Walter Steinmeier, gratuleret brudeparret i kommentarer til Facebook-opslaget.

Lidegaard ønsker ikke at udtale sig om brylluppet, men hans særlige rådgiver Asbjørn Haugstrup fortæller bt.dk, at udenrigsministeren »er meget glad«.

I marts sidste år fortalte Lidegaard, at han skulle skilles fra sin daværende kone Sniff Nexø og i stedet flyttede sammen med Astrid Rathe.

»Jeg kan bekræfte, at jeg skal skilles, og at jeg er flyttet sammen med en ny kæreste her i København. Hun hedder Astrid Rathe,« sagde Martin Lidegaard dengang.

Det forhold har siden udviklet sig, og lørdag gik de to så op ad kirkegulvet sammen.

Lidegaard har datteren Barbera med sin første kone.