Halløj i »Presselogen« efter travlhed i klipperummet

TV 2s bandlyste trailer gjorde endnu en gang en dårlig figur på skærmen

Johanne Schmidt-Nielsen medvirkede i traileren, men har efterfølgende opfordret TV 2 til at fjerne den Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

TV 2 trak tidligere på ugen den meget omdiskuterede trailer til TV-stationens årskavalkade tilbage. I dag viste stationen så alligevel traileren i hele sin længde.

Det skete i TV-programmet »Presselogen«, hvor de inviterede gæster diskuterede sammenblandingen af underholdning og humanitære katastrofer.

 

Det viste sig dog, at »Presselogens« redaktion ikke havde fået lov til at vise den bandlyste video, hvad chefredaktør for TV 2 Nyhederne Jacob Kwon, som tilfædigvis var en af gæsterne i studiet, gjorde opmærksom på.

I genudsendelsen af »Presselogen« var traileren således redigeret ned til et par få klip, ligesom den del af studiedebatten, hvor Kwon gør opmærksom på fejlen, er redigeret ud. Man havde dog glemt at gøre opmærksom på, at der var tale om en redigeret version, så klipperen må igen i studiet og lave en dagens tredje version af «Presselogen» til næste genudsendelse.

»Det var en fejl, at der ikke blev gjort opmærksom på, at der var tale om en redigeret udsendelse,« siger TV 2’s magasinredaktionschef, Arne Notkin, til b.dk..

»Jeg synes absolut, det er relevant at diskutere sammenblanding af underholdning og journalistik generelt, men det er klart, at vi ikke skal vise en trailer, som vi på koncernniveau har besluttet ikke at vise,« siger Arne Notkin og uddyber, at man i genudsendelsen af »Presselogen« har klippet et par af de medvirkende ud, som har følt sig misbrugt i traileren.