Google ramt af stort nedbrud

En lang række Google-brugere har lige nu problemer med at logge på deres Gmail-konti. Det skriver flere britiske medier, bl.a. The Sun.

En lang række Google-brugere har lige nu problemer med at logge på deres Gmail-konti. Det skriver flere britiske medier, bl.a. The Sun.  Fold sammen
Læs mere
Foto: Hannah Mckay

Men problemet er ikke begrænset til de engelske brugere. Også i Danmark og sandsynligvis resten af verden er der problemer med verdens største email-tjeneste.

På Twitter melder mange brugere om, at de får 'fejl 404', når de forsøger at logge på, og de hjælper hverken at skifte browser eller fjerne cookies.

Googles kommunikationschef i Danmark, Jesper Vangkilde, kan ikke på nuværende tidspunkt bekræfte nedbruddet, men undersøger netop nu sagen, siger han til B.T.

Ifølge Mashable er det meste af Europa samt dele af Nordamerika, Sydamerika og Asien ramt.

Ifølge hjemmesiden Downdetector.com har Google haft problemer siden kl. 12.24, dansk tid, hvilket blandt andet kan ses på en eksplosion i antallet af fejlrapporteringer.

Ifølge hjemmesiden har en række Google-tjenester udover Gmail også været ramt af nedbruddet. Det gælder blandt andet Google Calendar og Google Synch