Gerningsmand fanget på video ved skuddrab i Kalundborg

Politi har offentliggjort video og billeder i sagen om et skyderi i Kalundborg i november, hvor to blev dræbt.

Arkivfoto: 17. november 2020 blev to mænd dræbt og en tredje kritisk såret ved et skyderi i Kalundborg. Midt- og Vestsjællands Politi har tirsdag offentliggjort billeder af en hvid Audi A4 Avant stationcar årgang 2009, som holdt på Engvej i Kalundborg på gerningstidspunktet. Fold sammen
Læs mere
Foto: Midt- og Vestsjællands Politi/Free
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Fire mænd sidder varetægtsfængslet for at have skuddræbt to mænd i Kalundborg i november sidste år. Men der kan være flere gerningsmænd på fri fod.

Sådan lyder det fra Midt- og Vestsjællands Politi, som tirsdag har offentliggjort nye billeder og en video fra sagen. Politiet håber, at offentliggørelsen kan få borgere til at hjælpe med mulige observationer i dagene omkring drabet.

»Vi har efterforsket mod de fire varetægtsfængslede siden, og nu peger vores efterforskning på, at der kan være flere gerningsmænd på fri fod,« siger politikommissær Michael Robdrup Andreassen i en meddelelse.

Skyderiet fandt sted 17. november sidste år på Nørre Allé i Kalundborg på parkeringspladsen ved supermarkedet Meny. Foruden de to dræbte blev en tredje kritisk såret.

På den netop offentliggjort video, der varer få sekunder, ses en gerningsmand komme løbende ind på parkeringspladsen. Til sidst i klippet hæver han armene, og det ser ud til, at han sigter med en pistol.

Politiet har også offentliggjort billeder af en hvid Audi A4 Avant stationcar årgang 2009, som blev fundet holdende på Engevej i Kalundborg ved gerningstidspunktet. Bilen er beslaglagt.

»På bilen var påsat norske, stjålne nummerplader, og bilen indgår nu i efterforskningen af skudepisoden. Derfor er vi meget interesserede i at høre fra borgere, der i dagene op til skudepisoden på Nørre Allé har set den hvide Audi i byen,« siger politikommissæren.

Ofrene i sagen var tre mænd i starten af 20erne fra Storkøbenhavn. Det tredje offer, der overlevede flere skud, blev efter behandling på sygehuset udskrevet efter ti dage.

De fire varetægtsfængslede mænd er ligeledes i 20erne fra Storkøbenhavn.

/ritzau/