Generalprøve overstået i Møgeltønder

Prins Joachim og prinsesse Marie har søndag formiddag været til generalprøve på eftermiddagens barnedåb i Møgeltønder.

Møgeltønder gør klar til barnedåb af Prins Joachim og prinsesse Marie lille prinsesse Fold sammen
Læs mere
Foto: Keld Navntoft
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Alt er ved at være på plads til den kongelige barnedåb, der finder sted søndag eftermiddag i Møgeltønder Kirke. Således har prins Joachim og prinsesse Marie søndag formiddag været til generalprøve på dåben, hvor deres prinsesse skal have sit navn.

Ifølge bt.dk blev parret modtaget ved kirken af kongelig konfessionarius Erik Norman Svendsen, der skal forestå dåben, og Maries hofdame, Britt Siesbye.

- Vi har selvfølgelig en masse at se til i dag. Men vi er klar, sagde Britt Siesbye ifølge bt.dk kort før generalprøven, der varede omkring 40 minutter.

De første tilskuere har allerede taget plads uden for kirken, skriver jv.dk, og parret vinkede og smilede til dem, da de kom ud af kirken efter generalprøven.

Den lille prinsesses større brødre tager det tilsyneladende roligt, at deres lillesøster skal døbes senere, skriver jv.dk. Prins Nikolai og prins Felix har i løbet af formiddagen således cyklet rundt i landsbyen og set på forberedelserne.

Omkring et par hundrede gæster er ventet ved barnedåben klokken 17, hvor parrets datter skal have sit navn. Hun blev født 24. januar og er altså knap fire måneder gammel. Også storebror prins Henrik er døbt i Møgeltønder Kirke i 2009.

Efter dåben er der reception for gæsterne hos prins Joachim og prinsesse Marie på Schackenborg Slot.