Geertsen til PR-bureau

Den afgående Venstre-toppolitiker på Københavns Rådhus skal rådgive virksomheder om grønt image.

Martin Geertsens bratte meddelelse om afgang udløste stor uro omkring Venstre i Hovedstaden. Arkivfoto: Scanpix Fold sammen
Læs mere

Den snart forhenværende københavnske Kultur- og Fritidsborgmester Martin Geertsen skal være seniorkonsulent i PR- og Kommunikationsbureauet Cohn & Wolfe.

- Jeg er glad for, der nu er en afklaring på, hvor jeg fremover skal bruge mine kræfter. Tilbuddet fra Cohn & Wolfe kom på det helt rigtige tidspunkt, og der er ingen tvivl om, at det er den helt rigtige platform for min fremtidige erhvervskarriere, siger Martin Geertsen i en meddelelse om sit nye job.

Geertsen forlader 1. januar Københavns Rådhus efter seks år som borgmester og 10 år som medlem af borgerrepræsentationen. Hans afgang sker to år før tid, og ifølge Geertsen selv udelukkende af personlige årsager.

2. januar begynder han i sit nye job som kommunikationsrådgiver.
 - Stillingen tiltaler mig meget, da jeg her vil kunne bruge den erfaring og de mange kontakter, jeg har opnået gennem hele mit politiske virke. Samtidig er jeg meget fristet af at skulle træde lidt i baggrunden og i stedet rådgive ud fra den viden, jeg har opbygget gennem årene, skriver Geertsen.

Hans borgmesterpost overtages af den 35-årige Pia Allerslev.