Fynboer tipper politiet efter nyt sexoverfald på skolepige

Det er formentligt den samme mand, der har krænket to skolepiger.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Telefonerne hos Fyns Politi har ringet på højtryk, siden politiet torsdag morgen kunne oplyse, at en gerningsmand, der for snart tre uger siden forgreb sig seksuelt på en 11-årig pige i Øster Skerninge på Sydfyn, formentlig har slået til igen.

Politiet har således modtaget flere hundrede henvendelser i sagen om en 10-årig pige, der onsdag blev udsat for et seksuelt overgreb, da hun var på vej hjem fra sin skolefritidsordning i Refsvindinge ved Ørbæk.

- Det er hele dagen strømmet ind med henvendelser, som vi er i fuld gang med at undersøge. Og jeg kan sige, at telefonerne stadig gløder. Det er vi meget taknemmelige over, og vi håber meget, at de sammen med vores øvrige efterforskning har være med til at finde gerningsmanden i den her trælse sag, siger vicepolitiinspektør Henrik Justesen i en pressemeddelelse.

Politiet har hele torsdagen arbejdet i området, hvor overgrebet fandt sted.

- Vi har været ude med hunde for at søge efter eventuelle spor, og vi har i det hele taget arbejdet med at finde og sikre spor. Vi har også indsendt spor til søgning efter DNA, som, vi tror, stammer fra gerningsmanden, siger Henrik Justesen.

Det var onsdag eftermiddag, at Fyns Politi modtog endnu en anmeldelse om et seksuelt overgreb på en pige. Pigen var klokken 15.05 på vej hjem fra sin skolefritidsordning, da en rød, ældre bil kørte op på siden af hende. Manden i bilen stod ud og tog fat i hende og hev hende ind på bagsædet.

Derefter kørte de lidt rundt i området, inden han stoppede bilen og ifølge politiet forgreb sig seksuelt på den 10-årige pige.

Pigens øjne var dækkede under overgrebet, og hun har ikke kunnet give et detaljeret signalement af manden. Men hun beskriver ham som lidt ældre, måske midaldrende. Han har iført en sort trøje og en sort hue. Desuden lugtede han af tobak.

Efter overgrebet på pigen kørte gerningsmanden hende hen til hovedvejen mellem Refsvindinge og Ørbæk ved Longvej, hvor han satte hende af.

Det var også en mand i en rød, ældre bil, der 26. oktober stod bag et tilsvarende overgreb mod den 11-årige pige fra Øster Skerninge, og politiet formoder, at der er tale om samme gerningsmand. Også i den sag er der ifølge politiet sikret spor til DNA, der i øjeblikket er til undersøgelse, og som der formentlig vil være svar på i løbet af en uge.