Frygt for tredje sex-overgreb

Fyns Politi frygter, at et nyt offer er blevet udsat for sexkrænkeren i Fyns-området

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Fyns Politi frygter, at en tredje pige kan være blevet offer for den sexkrænker, der allerede har forgrebet på sig på to skolepiger på henholdsvis 10 og 11 år. Politiet arbejder således torsdag eftermiddag med at efterforske en henvendelse, hvor en 10-årig pige i Nyborg-området ved 13-tiden så en anden mindreårig pige blive taget ind i en rød bil.

Det 10-årige vidne hørte ifølge politiet den anden pige sige hjælp, men i samme øjeblik kom en lastbil forbi, og derefter var den røde bil kørt væk igen.

Vidnet så desuden et andet vidne, der formentlig var iført en heldragt og et tørklæde. Denne kvinde havde kontakt med føreren af den røde bil.

- Vi har sat en eftersøgning i gang i området omkring Christianslundsvej i Nyborg, hvor pigen så bilen. En helikopter overflyver også området. Det er klart, at i lyset af overgrebet på den 10-årige pige fra Refsvindinge i går, så tager vi ingen chancer, siger vicepolitiinspektør Henrik Justesen i en pressemeddelelse.

Det var netop en rød bil, som gerningsmanden bag to sexovergreb på yngre fynske skolepiger for henholdsvis tre uger siden og onsdag, kørte i, da han tog pigerne med i bilen og forgreb sig på dem.

- Derfor vil vi også meget gerne høre fra den kvinde, som ifølge vidnet kontaktede personen i den røde bil. Jeg vil også gerne understrege, at vi ikke lige i øjeblikket har modtaget nogen efterlysninger på piger i området, siger Henrik Justesen, der ikke har yderligere kommentarer i sagen.