Fritidskollektivet

Torben Hugo Kempf (43) er enlig far til børnene Alvin (5), Fabian (8) og Karla (13). Torben blev skilt for to år siden og er nu med i et fritidskollektiv, der ligger en times kørsel uden for København. Fritidskollektivet består af fire forældrepar og seks enlige forældre. Torben, der bor i København til hverdag, tager børnene med ud i fritidskollektivet hver anden weekend.

Foto: Søren Bidstrup

»Jeg boede selv i et fritidskollektiv som barn, og det husker jeg som noget af det bedste i min barndom. Det vil jeg gerne give videre til mine egne børn. Selv om de bor i København, så skal de også have muligheden for at være ude i naturen og løbe rundt og lave alle mulige projekter, Samtidig synes jeg også, at det er vigtigt, at man som enlig forælder kommer ud og møder nogle andre familier, så børnene får nogle nye venner.

De skal ikke bare sidde derhjemme alene sammen med mig. Det er en gave for mig og børnene at have sådan et sted, og det er en meget naturlig og sjov måde at være sammen med sine børn på, fordi vi kan lave en masse ting sammen, samtidig med at vi kommer ud i naturen.«