Fredningssag om Kløvermarken fortsætter

Overborgmester Ritt Bjerregaard (S) har haft Danmarks Naturfredningsforening til forsoningsmøde om fredningen af Kløvermarken. Men fredningssag fortsætter.

Overborgmester Ritt Bjerregaard (S) og teknik- miljøborgmester Klaus Bondam (R) fik ikke overtalt Danmarks Naturfredningsforening til at droppe fredningen af Kløvermarken på tirsdagens forsoningsmøde.

- Vi fortsætter fredningssagen, sagde præsidenten for Naturfredningsforeningen, Ella Maria Bisschop-Larsen, efter mødet.

Parterne mødes igen i juni, når en arkitektkonkurrence om Kløvermarken er færdig. Det forventes, at konkurrence vil få umådelige stor betydning for området.

- Jeg håber, at vi i fællesskab kan finde en måde at bevare de rekreative områder samtidig med, at der kommer boliger, lød det fra Klaus Bondam.

På mødet blev der talt om Kløverparken - et stort privatejet areal, som ligger ned til kysten og op ad Kløvermarken. Her kunne man eventuelt lave et rekreativt område, således at man ikke fjerner de grønne åndehuller i byen, som DN frygter.

/ritzau/