Forsvundne Nick er fundet død

Foto: Privatfoto. Politiet opgiver eftersøgningen af Nick Langkjær Hansen.
Læs mere
Fold sammen

24-årig Nick Langkjær Hansen, som har været forsvundet siden en bytur i Aarhus 29. januar, er fundet død.

Det oplyser hans mor, Jeanette Wiese Johansen, i et brev til Horsens Folkeblad.

Hun fortæller, at hun efter en svær tid med sorg og bekymringer endelig har fået vished om sin søns skæbne.

»Jeg vil aldrig glemme, og aldrig holde op med at elske min søn Nick, og selvom han ikke er fysisk hos mig/os, så vil du altid være med os i tankerne, hjertet og alt hvad vi fortager os,« skriver hun i brevet.

Hun takker samtidig alle dem, der har hjulpet med at lede efter sønnen.

Liget af den 24-årige blev fundet tirsdag eftermiddag af Kystdirektoratet i sejlrenden i Aarhus havn. Herfra blev det bjærget, og politi og beredskab blev tilkaldt.

Efterfølgende blev liget bragt til ligsyn på Aarhus Kommunehospital.

»Vi fik en melding om, at der var blevet fundet en person flydende ude i sejlrenden i Aarhus havn. Her får man holdt fast i personen, og får ham bjærget - det er en mandsperson,« sagde vagtchef Peter Hunniche til BT tirsdag eftermiddag.

Nick Langkjær Hansen blev sidst set, da han var i byen i Aarhus 29. januar. Den sidste gang, han blev set i live, var på McDonald's på Store Torv klokken 05.23 om morgenen.

Her gik en veninde til Nick Langkjær Hansen på toilettet på restauranten, mens han ventede. Da veninden kom tilbage, var Nick Langkjær Hansen væk.

Flere gange har Østjyllands Politi været ude og bede offentligheden om hjælp med at finde Nick Langkjær Hansen.

De har blandt andet offentliggjort billeder fra McDonald's, som er de sidste af Nick Langkjær Hansen i live.

Siden den 24-åriges mystiske forsvinden har politi, Missing People, familie og venner været ude og lede efter Nick Langkjær Hansen gentagne gange. Blandt andet er områder omkring åen i Aarhus blevet gennemsøgt lige som selve åen også er blevet det.

Aarhus havn er også blevet undersøgt i eftersøgningen - blandt andet ved en scanning af havnebassinet - men uden held.

Nick Langkjær Hansens mor, Jeanette Wiese Johansen, har flere gange været ude og fortælle om sin søn og eftersøgningen.

»Det lille håb om at Nick stadig er i live holder mig oppe. Det er med til at holde os oppe i eftersøgningen, og det forkorter ventetiden, at vi hele tiden ser på, hvad vi kan gøre yderligere,« har hun blandt andet forklaret.

Nick Langkjær Hansen, der har bopæl i Horsens, var inden han gik på McDonald's blandt andet på baren ’Bar Smil’ i Sct. Clemens Stræde med en veninde. Herefter viser overvågningsbilleder, at han er gået til baren ’Bar Hekkenfeldt’ i Skolegade alene.