Forsvundet dansker efterlyst verden over

Politiet har onsdag udvidet eftersøgningsområdet i håbet om at finde spor af den 22-årige Kamilla Hantusch, der forsvandt lørdag aften. Hun er efterlyst verden over via Interpol.

Den forsvundne Kamilla Hantusch er dansk, er spinkel til almindelig af bygning og 161 cm høj. Hun har skulderlangt brunt hår. Fold sammen
Læs mere
Foto: Politiet / privatfoto
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Der er fortsat ingen spor af den 22-årige Kamilla Hantusch, der lørdag aften forsvandt i Padborg, efter hun ved 22.30-tiden skulle spadsere hjem fra et familiebesøg.

Syd- og Sønderjyllands Politi har onsdag formiddag besluttet at afsøge yderligere områder i og omkring Padborg med hunde i håb om at finde spor af den unge kvinde.

Politiet oplyser i en pressemeddelelse, at man afsøger grønne områder som skov, mosearealer og park, efter man har finkæmmet området ved Frøslevvej, hvor hun sidst blev set af et familiemedlem. Derudover er Kamilla Hantusch via Interpol efterlyst verden over, så hvis hun skulle blive fundet i et andet land, vil politiet være opmærksom på, at hun er eftersøgt i Danmark som forsvundet.

Politiet udelukker ingen teorier om, hvad der kan være sket med Kamilla Hantusch. Derfor arbejder man både med teorier om, at hun kan være forsvundet af egen fri vilje, og at der kan lægge en forbrydelse bag hendes forsvinden.

Ifølge kvindens familie og venner virkede hun ikke nedtrykt, inden hun forsvand, oplyser politiet. Hun havde om aftenen været på besøg hos bekendte sammen med et familiemedlem , og det var efter dette besøg, hun skulle gå hjem på egen hånd.

Politiet har kun fået enkelte tip i sagen, men endnu er der ikke kommet noget, man har kunnet bruge.

»Vi har kun fået ganske få henvendelser, men de har vist sig at være blindspor. Indtil nu har vi ikke fået noget, der har kunnet bringe os videre,« siger kommunikationsrådgiver ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Helle Lundberg, til bt.dk og opfordrer samtidig alle, der kan lægge inde med bare den mindste viden om sagen om at henvende sig til politiet.

»Vi vil gerne høre fra alle, der har været i området. Uanset, om de tror, de har set noget eller ej. Der var mange, der har opholdt sig uden for sådan en dejlig sommeraften, så der burde være nogen, som har set noget. Det kan være, de har siddet uden for. Været i byen eller ude at løbe en tur. Vi vil gerne høre fra alle i området, også for at finde ud af, at de ikke har set noget,« siger hun til bt.dk.

Kamilla Hantusch beskrives som dansk. Spinkel til almindelig af bygning og 161 centimeter høj. Hun har skulderlangt brunt hår, og da hun sidst blev set, var hun iført mørke jeans, hvid t-shirt og sorte støvletter med høje hæle. Hun havde en sort taske med.