Forsvundet 17-årig pige er hjemme igen

I 37 dage var en pige fra Fredensborg i Nordsjælland forsvundet. Nu er hun igen hjemme i god behold.

Der gik 37 dage fra 17-årige Mette Hoffmann fra Fredensborg i Nordsjælland forsvandt, til hun igen blev genforenet med sin familie. Hun er nu hjemme i god behold. Det skriver Ekstra Bladet.

I en sms til avisen oplyser pigens mor, Karina Hoffmann, at hendes datter selv kontaktede familien. Hun har ikke yderligere kommentarer.

Igennem en måned fulgte politiet flere spor i eftersøgning af Mette, som forsvandt 6. december. Hun havde fortalt sin familie, at hun ville besøge naboen for at gå en tur med en af naboens kattekillinger, men hun kom ikke hjem igen.

Fire dage senere appellerede familien til den danske befolkning og bad alle ringe til politiet, hvis de så Mette. Familien fortsatte med at lede.

Også foreningen Missing People gik aktivt ind i eftersøgningen af pigen, og på foreningens facebook-gruppe takker de nu alle, der har hjulpet.

»Vi kan meddele, at Mette Hoffmann er genforenet med sin familie. Hun er i trygge hænder og modtager nu den hjælp, hun behøver. Af hensyn til Mette og hendes pårørende, der behøver ro, kommenterer Missing People ikke sagen yderligere. Vi og familien takker alle jer, der har været involveret i denne sag,« skriver foreningen ifølge Ekstra Bladet.