Forsvunden families bil spottet ved Blåvand - politiet leder stadig

Den bil, som 42-årige Lars Kragh og hans forældre menes at være forsvundet i, er mandag »med sikkerhed« blevet set ved Blåvand i Vestjylland.

Jørgen Kragh (t.v.) og Kirsten Kragh (t.h.) er tirsdag blevet fundet dræbt i deres bil.  Sønnen Lars Kragh (i midten) er sigtet for mordet. Fold sammen
Læs mere
Foto: Po
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Mandag aften modtog politiet en anmeldelse fra en borger, der »med sikkerhed« har set den bil, som sammen med 42-årige Lars Kragh og hans forældre, Kirsten og Jørgen, har været efterlyst siden lørdag.

Det fortæller Østjyllands Politi i en pressemeddelelse. Der er tale om en koksgrå VW Golf med registreringsnummeret BG 20 671, der blev set i Blåvand af et vidne mandag.

»Vedkommende har fortalt, at man ser bilen med det pågældende registreringsnummer, og er meget sikker på, at det er den rigtige bil,« fortæller politiinspektør hos Østjyllands Politi Jan Andersen.

Det var en helt almindelig borger, der har fulgt sagen, og som derfor kunne huske og genkende bilen og registreringsnummeret, fortæller Jan Andersen.

Efterfølgende sendte Syd- og Sønderjyllands Politi en patrulje til området, der er blevet eftersøgt, men desværre uden held. De tre personer samt bilen er altså fortsat efterlyst.

Mistanke om forbrydelse

De tre personer og forældrenes bil blev efterlyst lørdag eftermiddag, fordi pårørende til familien var bekymrede for dem. Normalt var de stort set i daglig kontakt, men de pårørende kunne lørdag ikke få fat på hverken Lars Kragh eller hans forældre.

Det blev hurtigt en bekymring, som politiet kom til at dele. Østjyllands Politi har dog været tilbageholdende med oplysningerne, men har ved flere lejligheder slået fast, at man frygter, at der kan være sket en forbrydelse i forbindelse med familiens forsvinden.

På Lars Kraghs adresse i Uggelhuse øst for Randers har Østjyllands Politi blandt andet fundet effekter, som har fakt mistanken. Politiet ønsker dog fortsat ikke at oplyse, præcis hvilke fund man har gjort i hjemmet.

Formodning: Stadig i Jylland eller på Fyn

»De seneste dages efterforskning har betydet, at det ikke kan udelukkes, at der kan være sket en alvorlig forbrydelse,« skriver politiet i den netop udsendte pressemeddelelse.

Samtidig er det kommet frem, at Lars Kragh er tidligere krigsveteran og lider af posttraumatisk stresssyndrom (PTSD). Lars Kragh er dog ikke eftersøgt som gerningsmand, men som forsvundet, ligesom hans forældre er.

Politiet formoder, at bilen befinder sig et sted i Jylland eller på Fyn, og opfordrer fortsat borgere, der har set bilen eller en af de tre passagerer, til at henvende sig. Det kan man gøre til Østjyllands Politi på telefon 8731 1448 eller til nærmeste politi på telefon 114.