Forsvandt efter firmafest: 61-årig mand er fundet død

Den 61-årige mand, der har været forsvundet siden lørdag, er sent søndag eftermiddag fundet død.

Det oplyser Københavns Politi i en pressemeddelelse.

Den 61-årige familie blev meldt savnet efter han fredag aften var i Cirkusbygningen med sine kolleger. Han var sidst blevet set lørdag klokken 01.30 ved Vestamager Station i København. Han var i kontakt med ambulancefolk, som reagerede på, at han havde blod i ansigtet, som menes at stamme fra et flækket øjenbryn. De vurderede dog, at det ikke var mere alvorligt, end at han kunne transportere sig selv hjem.

Siden har både politi, hjemmeværn, brandvæsen og adskillige frivillige indtil kl. 15.30 i dag søgt efter ham. Han blev fundet omkommet i et vandreservoir, skriver Københavns Politi yderligere.

»Der vil blive et retsmedicinsk ligsyn på mandag, men vi har ikke nogen formodning om, at der ligger en forbrydelse bag. Hvad det så må være, er indtil videre uvist,« siger Carsten Reenberg, der er vagtchef ved Københavns Politi.

Dermed sættes der et tragisk punktum på den eftersøgning, som har fundet sted siden lørdag og igen søndag fra klokken 10, hvor dykkere, hundepatruljer, en helikopter og adskillige politifolk og frivillige ledte efter den forsvundne mand.