Flygtet fra institution: Bevæbnet politi leder efter 20-årig bedragerisigtet

Politiet har søndag ledt efter en mand i Nordjylland. Hans bil er fundet, og i den lå et jagtgevær.

ARKIVFOTO Fold sammen
Læs mere
Foto: Morten Germund

Nordjyllands Politi har hele søndagen ledt efter en 20-årig mand, der er stukket af fra en institution i Brønderslev. Eftersøgningen har indtil videre været forgæves.

Politi med skydevåben har deltaget i eftersøgningen af ham. Det skyldes, at politiet havde fået en oplysning om, at han var bevæbnet.

Hans bil blev fundet sidst på eftermiddagen på Jens Thises Vej i Brønderslev. I den fandt politiet et jagtgevær, oplyser vagtchef Karsten Højrup Kristensen, Nordjyllands Politi, i en pressemeddelelse.

Bilen blev ført af en 29-årig kvinde fra Frederikshavn. Hun er blevet anholdt og sigtet for at have overtrådt våbenloven.

Trods den intense eftersøgning på adresser i Hjørring, Jerslev og Dybvad er det ikke lykkedes politiet at finde den 20-årige.

Han er stadig på fri fod og er derfor stadig eftersøgt, oplyser Karsten Højrup Kristensen.

Vagtchefen understreger, at borgerne ikke skal være nervøse, selv om mange kan have set politifolk med skydevåben i forbindelse med eftersøgningen.

Politiet har ikke offentliggjort et signalement af den 20-årige.

Der er tale om en person, som er varetægtsfængslet i surrogat i forbindelse med nogle bedragerisager. Han opholder sig under fængslingen på et opholdssted under psykiatrisk sygehus i Brønderslev.

/ritzau/