Flere tip om bilvoldtægter

Politiet jagter voldtægtsmænd i Nordsjælland og på Sydsjælland, hvor unge kvinder blev hevet ind i biler og udsat for voldtægt.

Politiet på Sydsjælland og i Nordsjælland fik lørdag adskillige henvendelser om de to forskellige sager, hvor unge kvinder fredag morgen blev tvunget ind i biler og voldtaget. Men lørdag eftermiddag havde politiet ikke foretaget anholdelser og bad fortsat vidner om at give oplysninger.

- Vi har fået masser af henvendelser, siger den vagthavende på politistationen i Næstved om sagen fra Vordingborg, hvor en 22-årig kvinde på vej hjem fra festugen blev smidt ind i en hvid kassevogn af mærket Toyota. Tre mænd af sydlandsk udseende voldtog offeret.

Også i en næsten tilsvarende sag fra Meløse nord for Skævinge fik politiet i Hillerød lørdag enkelte tip. Fredag morgen klokken 5.40 blev en 23-årig kvinde skubbet ind i en mørkeblå eller mørkegrøn varebil med tonede ruder og derefter voldtaget af to mænd, som beskrives som værende af udenlandsk herkomst. Kvinden blev overfaldet ved Amtsvejen, hvor hun var på vej til busstoppestedet.

/ritzau/