Fjordlines-færge sikkert i havn

I 24 timer var en færge, der var på vej fra Hirtshals til Bergen, fanget på havet i en kraftig storm. Færgen er nu i havn i Norge, oplyser Fjordlines.

Den færge, som i mere end 24 timer sag fanget i en kraftig storm på vej fra Hirtshals til Bergen, er nu sikkert i havn i Norge. Det oplyser rederiet Fjordlines danske direktør Gert Balling, skriver DR.dk.

Færgen sejlede fra Hirtshals fredag aften, men da færgen ankom til Bergen, var det ikke muligt at nå i havn. Det skyldtes, at de fendere, der beskytter skibene, når de ligger i havn, var blæst ud på havet, og det gjorde det umuligt for færgen at lægge til kaj.

Færgen sejlede derfor til Stavanger, hvor det søndag er lykkedes at komme i havn med de 150 passagerer og 75 besætningsmedlemmer, som var om bord.

»Nu har jeg siddet som direktør for det her selskab i ti år, og jeg har oplevet mange ting, men jeg har aldrig oplevet noget så voldsomt som det her. En situation, hvor prognoserne ændrede sig så meget og så ofte, har jeg aldrig oplevet,« siger Gert Balling til DR.dk.