Fire er anholdt efter knivoverfald på 17-årig ved gymnasium

Østjyllands Politi rykkede ud til melding om knivstikkeri i Risskov. 17-årig overfaldet ved handelsgymnasium.

Mandag eftermiddag måtte betjente fra Østjyllands Politi rykke ud til meldingen om et overfald på en 17-årig. (Arkivfoto) Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere

En 17-årig dreng blev mandag overfaldet og stukket ned med kniv ved Aarhus Handelsgymnasium.

Drengen blev stukket på Vejlby Centervej i Risskov ved handelsgymnasiet. Han skulle dog være uden for livsfare, oplyser et ellers tilknappet Østjyllands Politi.

Efterfølgende anholdt politiet fire mænd i en bybus. De sigtes for grov vold. Motivet menes at være en intern strid, skriver politiet på Twitter.

Andre elever på Aarhus Handelsgymnasium fortæller til TV2 Østjylland, at offeret netop var startet i 1.g.

Ifølge eleverne blev drengen opsøgt af fire-fem maskerede mænd, der var bevæbnede med kniv og peberspray. Han blev stukket ned i rygeområdet og søgte hjælp i gymnasiets kantine, skriver TV2 Østjylland.

På sin facebookside skriver Aarhus Handelsgymnasium, at elever og personale på gymnasiet er blevet briefet, og at enkelte er afhørt af Østjyllands Politi.

»De elever, som overværede overfaldet, er i dag, mandag, tilbudt psykologhjælp, og tirsdag kommer en psykolog fra Falck Healthcare til Vejlby Centervej og foretager en gruppe-debriefing.«

»Elever, som derefter har brug for personlig samtale, vil få dette tilbudt,« hedder det videre på gymnasiets facebookside.

/ritzau/

Opdateres...