Fire børn og en voksen er omkommet i villabrand

Fire mindreårige og en voksen mistede livet efter en voldsom brand i et villahus i Nakskov.

Foto: Claus Hansen / Folketidende. Fem personer, heraf fire børn, er døde efter brand i Nakskov.
Læs mere
Fold sammen

Fire mindreårige børn og en voksen person har mistet livet efter en brand i Nakskov. Det oplyser Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi.

En person kom til skade ved branden og er indlagt på hospitalet til behandling for brandskader. Den pågældende er ifølge politiet uden for livsfare.

»Han var fuldstændig i chok. Han råbte og skreg,« fortæller naboen til bt.dk.

Branden var ifølge politiet meget omfattende, og den udviklede sig så hurtigt, at det ikke var muligt at redde de fem personer ud, der befandt sig på første sal i villaen.

Det har endnu ikke været muligt at identificere de fem omkomne, men politiet har en formodning om deres identitet.

Klokken 10 lørdag formiddag gik de brandtekniske undersøgelser i gang. Politiet formoder ikke, at der er tale om en forbrydelse og arbejder ud fra, at der er tale om en ulykke.

Manden var den eneste, der slap ud af det brændende hus med livet i behold.

Politiets efterforskere arbejder fortsat med undersøgelser på brandstedet sammen med brandteknikere og retsmedicinere for at få fastlagt, hvad der var årsag til branden.

Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi modtog anmeldelsen om den kraftige brand fredag aften klokken 22.17. Politiet blev nødt til at vente på, at villaen var kølet så meget ned, at brandteknikkerne kunne komme ind og arbejde.